21.6.2017. otvaranje obnovljene staze Malenica

PLANINARSKO DRUŠTVO PAZINKA PAZIN

Organizira pješačenje prilikom otvorenja novouređene planinarske staze Malenica (Grdoselo)
Srijeda 21.6.2017. u 17,30
Mjesto i vrijeme okupljanja: 17,30-18,00 ispred stare škole u Grdoselu
Polazak: 18.00 h
Pješačimo novouređenom i obnovljenom stazom Malenica do srednjovjekovne utvrde Zelengrada i povratno do Grdosela. Radi se o jednoj od najljepših istarskih staza, koju još zovu istarskom Amazonom.
Duljina staze je cca 5 km. Na stazi je postavljen novi most i rukohvat za lakši prijelaz strmih dijelova.
Staza nije zahtjevna i prilagođena je svim uzrastima.
Po završetku pješačenja slijedi zabava uz zakusku i druženje. Ovo pješačenje je ujedno i posljednja aktivnost u projektu„Prošećimo Malenicom, prošećimo atrakcijom na dohvat ruke!“, kojeg provodi Planinarsko društvo „Pazinka“ uz potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

 

SONY DSC
Napomena: dolaskom na pohod svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje u pohodu; da pristupa pohodu na vlastitu odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene programa s obzirom na vremenske prilike i ostale nepredviđene okolnosti.

civilno_logo_hr

Ova građanska akcija provedena je zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva