Održana izborna skupština Pd Pazinke

U utorak, 6.12.2022. održana je izborna skupština Pd Pazinke. Skupštinu je vodilo radno predsjedništvo u sastavu V. Fornažar, P. Jedrejčić i M. Milevoj. Sukladno dostavljenom pozivu  dužnosti su razriješeni dosadašnji članovi Upravnog odbora (Patricija Jedrejčić, Mladen Nikšić, Marijana Milevoj, Kristina Bartolić i Igor Gržinić) te članovi  Nadzornog odbora (Vladimir Fornažar, Adelina Sergo Pužar i Vladimir Finderle kao i njihovi zamjenici.  Nakon jednoglasnog razrješenja dužnosti izabralo se novo vodstvo (Upravni i Nadzorni odbor Društva).

Za predsjednika Pd Pazinke jednoglasno je izabran Goran Kliman, za dopredsjednicu Marijana Milevoj te za tajnicu Kristina Bartolić. Za članove Upravnog odbora imenovani su Alberto Jedrejčić i Damir Blažević. Za članove novog saziva Nadzornog odbora predloženi su dosadašnji predsjednici i dopredsjednik društva odnosno Vladimir Fornažar, Patricija Jedrejčić i Mladen Nikšić. Saziv Nadzornog odbora Skupština je jednoglasno prihvatila.

Patricija Jedrejčić osvrnula se na najvažnija ostvarenja Pd Pazinke u proteklom mandatu te zahvalila Upravnom odboru, Nadzornom odboru, vodičima, markacistima i svim planinarima koji su svojim radom i zalaganjem omogućili da Pd Pazinka postane prepoznatljivo planinarsko društvo širom Hrvatske. Posebno je raduje činjenica što su članovi vodstva Pazinke marljivi i vrijedni mlađi članovi društva koji su spremni nastaviti sa dosadašnjim radom a isto tako udahnuti i nove ideje u rad društva. Članovima se obratio i predsjednik NO Vladimir Fornažar koji je čestitao novom vodstvu a i pohvalio vođenje Pazinke u proteklom razdoblju.

Skupština je završila u emotivnom i  vedrom tonu,  čestitanjima, veseljem te planovima za rad društva u nadolazećoj godini.