Otkazivanje pohoda po IPP planiranog za 8.3.2020.

Poštovani,

nastavno na hitan email dopis kojeg smo zaprimili danas od strane Saveza sportova istarske županije u kojem su proslijedili preporuke Središnjeg državnog ureda za Šport te nakon konzultacija sa dr. Jasnom Valić, epidemiologinjom i voditeljicom službe Zavoda za javno zdravstvo istarske županije, Istarski planinarski savez donosi odluku o otkazivanju 9. pohoda po Istarskom planinarskom putu.

Preporuku Ureda šaljemo u privitku kao i originalni dopis.

O mogućem novom terminu održavanja našeg tradicionalnog pohoda bit ćete naknadno obaviješteni.

Uz planinarski pozdrav,

Goran Šepić / Predsjednik IPS

Subject: VAŽNO – Preporuka organizatorima športskih natjecanja u svezi postupanja zbog pojave koronavirusa

 

Poštovani,

 slijedom velike zainteresiranosti športske javnosti u svezi postupanja oko organizacije i održavanja športskih natjecanja zbog pojave koronavirusa, Središnji državni ured za šport, u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, dao je priopćenje koje vam šaljemo u privitku, a koje možete naći i na sljedećoj poveznici (https://sdus.gov.hr/vijesti/preporuka-sredisnjeg-drzavnog-ureda-za-sport-za-organizaciju-sportskih-natjecanja/1218).

 S obzirom na izrazitu važnost problema molimo vas da navedeno priopćenje proslijedite svim zainteresiranim dionicima u području športa kako bi se upoznali s načinima postupanja.

 S poštovanjem,