Planinarski pohod u nedjelju 14.1.2018. KOŽLJAK-PRODOL-ŠIKOVAC-SISOL-PLOMIN

Prijevoz: osobni automobili ; Mjesto i vrijeme okupljanja: 7,15 h  autobusna stanica Pazin

Opis pohoda: prijevoz osobnim automobilima do Plomina (restoran Dorina) gdje ćemo imati prilike za popiti jutarnji napitak. Tu se susrećemo sa grupom iz Glasa Istre Pula koji dolaze autobusom. Kratki dogovor oko prijevoza do Kožljaka. Krećemo prema Kožljaku od kuda započinje naš pohod cca u 9 h. Iz Kožljaka krećemo prema Prodolu gdje predviđamo pauzu za doručak (iz ruksaka). Nastavljamo dalje prema Šikovcu i Sisolu te se spuštamo u Plomin. Planirano trajanje pohoda je 6h zajedno sa zaustavljanjima i pauzama. Staza je srednje zahtjevne težine. Kondicijski srednje zahtjevna. Oprema: standardna za niskogorje, zaštita od  kiše i vjetra.

Hrana i piće: doručak iz ruksaka a ručak je organiziran u restoranu Dorina u Plominu. Menu za ručak je sljedeći: 1. Maneštra s kobasicom i salata 40 kn; 2. Njoki sa goveđim gulašom+salata  50kn; 3. Vegetarijanski menu: njoki sa gljivama i salata 50kn. Ručak plaća svaki pojedinačno direktno pružatelju usluga. Molimo da zainteresirani za obrok navedu broj menija kod prijave vodiču.

Prijave i informacije: Željko Ravnić 092 335 8748 do 11.1. 2017.

Vodič: Željko Ravnić

Napomena: prijavom na pohod svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje u pohodu; da je član HPS; te da pristupa pohodu na vlastitu odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene programa s obzirom na vremenske prilike i ostale nepredviđene okolnosti.